Ett mattips per dag är ambitionen. Kan ju också vara efterrätt eller lyxigt godis. Hoppas att det ska ge inpiration till de som gärna vill laga något vegetariskt. Till vardag och fest.
måndag, februari 27, 2006
Svamppasta
På måndagarna kan man vara lite trött och inte riktigt sugen på att tillbringa en hel massa tid i köket - soffan känns lockande *ler* Pasta finns det otaliga sätt att servera och tillaga. För tillfället har de billiga svenska KRAV-champinjoner i butiken nära mig. Jag köpte hem ett gäng champinjoner, paprika och lök. Under tiden pastan (skruvar) kokade så hackade jag mina grönsaker, ganska smått, och fräste dem i lite olja. När de fräst klart blandade jag i nymald svartpeppar, tomatpuré och oregano. Efter att pastan kokat klart och durkslagats så är det bara att blanda i grönsaksfräset. Smaka av med lite salt och kanske några andra spännande kryddor från hyllan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar