måndag, september 08, 2008

Mango- och hallonpaj med kokos

Gjorde denna goda efterätt när bror med flicka var på besök igår:
250 g fryst mango (i bitar)
250 g hallon
1 dl kokos
100 g mjölkfritt margarin
1 ½ dl vetemjöl
1 ½ dl havregryn
1 dl strösocker
½ tsk bakpulver

Tina gärna mango och hallon så att du kan hälla av lite av saften som blir när de varit frysta. Sätt ugnen på 200°C. Lägg mango och hallon i en pajform. Strö på hälften av kokosen. Smält margarinet. Blanda vetemjöl, havregryn, socker och bakpulver i en bunke och rör ner margarinet. Fördela degen över mango och hallonen. Strö på resten av kokosen. Grädda mitt i ugnen ca 25 minuter. Servera med Tofuline glass eller Oatly glass/vaniljsås.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

Jag vill tipsa er om Veggietoppen
www.veggiemind.com/veggietoppen
där platsar ni klockrent!

Mvh/ Jonas

ninaboel sa...

Det ska jag kolla in! Tack för tipset!
// nina