4 potatisar, en fast sort - skalade och tärnade
2 msk olja
2 paprikor (gul & röd), tärnade
1 morot, i stavar
1 squach/zucchini, i stavar
2 vitlöksklyftor, skivade
1 röd chilifrukt, skivad
riven färsk ingefära
½ burk kokosmjölk
ev. lime + limeskal, koriander
Koka potatistärningarna i cirka 5 minuter, häll av vattnet och låt dem ångas av. Värm oljan i panna eller wok och lägg i potatis, paprika, morot, zucchini, vitlök, chili och ingefära. Woka 2-3 minuter. Rör i kokosmjölk och ev. lime. Låt woka ihop sig cirka 5 minuter. Nu är det dags att ha limeskal och koriander om du vill och låta dra en minut.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar