grönsaksbuljong
couscous
1 mango
1 ananas
russin
½ dl pinje- eller cashewnötter
2-3 msk olja
1 msk vinäger
1 msk vatten
salt, kajennpeppar
Koka upp den mängd vatten du behöver enligt anvisning på ditt couscous paket. Ofta är det 1½-2 gånger så mycket vatten som couscous man ska ha. Lös upp en buljongtärning i vattnet och häll i couscousen. Stäng av plattan och låt couscousen svälla under lock. Om du har saffran hemme tillsätt gärna det till vattnet. Skala, kärna ur och tärna mangon. Om du har färsk ananas tärna den (ta bort mittenbiten, den hårda), ananasringar på burk kan du bara tärna direkt :)
Blanda couscousen med frukten och nötter. Blanda olja, vinäger, vatten, salt och kajennpeppar. Häll dressingen över couscousblandningen. Ät den varm eller låt svalna - den är god vilket som *ler*
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar