2 msk olja
2 klyftade gula lökar
1-2 skivade vitlöksklyftor
1 aubergine, delad i halvcirklar
1 zucchini, delad i halvcirklar
1 röd, 1 gul och 1 grön paprika
1 strimlad liten röd chili
1 burk hela tomater
Oregano, basilika eller timjan
salt, grovmald svartpeppar
1 msk rostade solroskärnor
Hetta upp oljan i en stor gryta. Lägg i och fräs först lök, vitlök och aubergine. Lägg sedan i och fräs zucchini, paprika och chili. Rör ner tomater, örtkrydda, salt och lite peppar. Låt röran sjuda under lock ca 15 minuter. Smaka av. Strö över solrosfrön.
Servera med ris och bröd.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Trevlig blogg - och bra med minst ett tips per dag, det tillämpar jag också. Välkommen att hälsa på (även fast jag inte är vegan, men mycket förtjust i grönt, linser, bönor mm)
Skicka en kommentar