Receptet ger cirka 16 brownies, beroende på hur du skär - en en megastor göttig kladdkaka *ler*
4,5 dl mjöl
2 dl socker
2 dl brunt socker
1,5 dl kakao
1 tsk bakpulver
2 dl sojamjölk choklad
1,5 dl olja
1 tsk vaniljsocker
ev. 1-2 dl hackade nötter
Sätt igång ugnen på 175 grader och rosta ev dina nötter innan du hackar dem.
Blanda mjöl, socker, kakao, bakpulver, vaniljsocker och lite salt i en skål. Häll på sojamjölken, och oljan. Blanda i nötter och se till att allt gojsas samman. Konsistensen ska bli som när man gör "frosting" till kakor. Olja och ströa en 20*30 cm form. In i ugnen och låt bakas 25-30 minuter. Låt svalna en stund innan du skär dem i browniebitar.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
hej, jag har också en vegansk matblogg, titta gärna in!
du glömde skriva länken...
Skicka en kommentar