måndag, mars 19, 2007

Bönsallad med tabasco

2,5 dl kidneybönor (1 burk)
2,5 dl black eye bönor (1 burk)
2,5 dl kikärtor (1 burk)
1 röd paprika tärnad
1 grön paprika tärnad
1 dl skivad salladslök
1 msk tomatpuré
1 msk Farinsocker
1 tsk spiskummin
2 msk olja
1 msk vitvinsvinäger
1 finhackad vitlöksklyfta
½-1 tsk tabasco
Blanda tomatpuré, farinsocker, spiskummin, olja, vinäger, vitlök och tabasco i en serveringsskål. Skölj bönorna och kikärtor i vatten och låt rinna av. Blanda bönor, kikärtor och övriga ingredienser i såsen i skålen. Rör om. Låt stå i kylskåp i minst 1 timme innan servering.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjenis, Jag lånade din dressig som du hade i bönsalladen o gjorde en egen bönsallad. Dressingen va sjuuukt goo.

Jag skrev på min blogg om det och länkade till din blogg som tack..

DU ar en nice blogg
TACK