2,5 dl black eye bönor (1 burk)
2,5 dl kikärtor (1 burk)
1 röd paprika tärnad
1 grön paprika tärnad
1 dl skivad salladslök
1 msk tomatpuré
1 msk Farinsocker
1 tsk spiskummin
2 msk olja
1 msk vitvinsvinäger
1 finhackad vitlöksklyfta
½-1 tsk tabasco
Blanda tomatpuré, farinsocker, spiskummin, olja, vinäger, vitlök och tabasco i en serveringsskål. Skölj bönorna och kikärtor i vatten och låt rinna av. Blanda bönor, kikärtor och övriga ingredienser i såsen i skålen. Rör om. Låt stå i kylskåp i minst 1 timme innan servering.
Blanda tomatpuré, farinsocker, spiskummin, olja, vinäger, vitlök och tabasco i en serveringsskål. Skölj bönorna och kikärtor i vatten och låt rinna av. Blanda bönor, kikärtor och övriga ingredienser i såsen i skålen. Rör om. Låt stå i kylskåp i minst 1 timme innan servering.
1 kommentar:
Tjenis, Jag lånade din dressig som du hade i bönsalladen o gjorde en egen bönsallad. Dressingen va sjuuukt goo.
Jag skrev på min blogg om det och länkade till din blogg som tack..
DU ar en nice blogg
TACK
Skicka en kommentar