Konstigt vad sugen jag är på ingefära denna veckan - ska ju vara bra mot förkylning så det kanske är en sådan på lur? Idag gjorde jag en snabbgryta som serverades med ris.
1 gul lök
1 röd & 1 grön paprika
10 champinjoner
2 msk färsk ingefära
2 fint skivade vitlöksklyftor
Rivet skal av en lime
1 burk kokosmjölk
Banan till garnering
Hacka champinjonen i ganska stora bitar. Skiva paprikan, hacka lök och fixa vitlök, ingefära och lime. Hetta upp lite olja i en stekpanna, lägg i grönsakerna (jag brukar ha i allt utom limeskalet). Fräs en stund. På med kokosmjölk och lime, låt småputtra. Servera med ris och gärna något grönt, skiva banan och garnera med densamma.
Kategori: Gryta
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar