måndag, maj 22, 2006

Lunchsallad med kidneybönor

sallad
2 dl kidneybönor (1 burk)
1 dl majs
1 grön paprika
rödlök
2 msk citronsaft
vitlök
chili, koriander, salt
Sköj salladen, hacka lite om du vill. Stoppa dem i botten på din lunchlåda. Skölj bönorna noga. Hacka paprikan och löken. Sedan är det bara att varva bönor, paprika och majskorn i lådan. På med löken. Blanda dressingen vid sidan av och häll den över allt. Ta med ett pitabröd eller liknande och lunchen är mumma.

2 kommentarer:

Thérèse sa...

Jag är vegetarian sen 19 år , nästan vegan faktiskt.Jag måste säga att jag ofta får inspiration av din sida när matlagningsidéerna inte finns i huvudet. Din aloo gobi har jag lagat hur många gånger som helst. En favorit både fgör mig ,mannen och barnen och den smakar lika gott som den min indiska familj i Rajasthan gjorde. Jag länkade aloo gobin i ett inlägg jag skrev om stark nudel idag. Hoppas det är okey. Jag är verkligen stort fan av din sida.

ninaboel sa...

*ler* jag tackar och bugar, det är så himla kul att få respons! Har du bott i Rajasthan? *intresserad*