2 matskedar riven ingefära
1 matsked sesamolja
Typ 3 deciliter blomkålsblommor, i kindre bitar
Morot, skivad
Paprika, hackad
Sockerärtor, någon dl
1 burk kokosmjölk
salt, svartpeppar, gurkmeja, chili, paprikapulver, limejos
Fräs ingefäran i sesamoljan. Lägg i blomkål, morötter, paprika, kryddorna och limejos. Blanda runt och häll ev i lite vatten. När det börjar bubbla kan du lägga lock eller liknande på och låta det ångfräsas (?) i typ 5 minuter, ja - tills grönsakerna är lite mjuka. Om det behövs kan du ta lite vatten till... När de är mjuka, sänk värmen och lägg i dina sockerärtor och kokosmjölken. låt ångkokas lite till.
Servera med ris eller nudlar!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar